REVIEWS

Laat ons weten wat u vond van uw verblijf in SteinRuhe

Wij hebben een heel aangenaam weekend doorgebracht in jullie charmante B&B. Wij zijn zeer hartelijk ontvangen bij aankomst door gastvrouw en -heer, alles was in orde en vooral de gastvrijheid is een groot pluspunt.

Gastvrouw doet werkelijk alles om haar gasten te verwennen, zeer uitgebreid ontbijt en zeer ruime
kamer. Bij mooi weer kan je ook genieten van tuin en veranda; bij ons was het weer wat fris, ruimschoots goedgemaakt door de warmte van de gastvrouw.

Ideaal voor een uitstapje van een paar dagen of weekend, zeker aan te bevelen!

Bea & Rudi (september 2017)

Met veel genoegen kijken we terug op een geslaagd (lekker lang) weekend in Gerach en ruime omgeving. Deze B&B met ruime kamer vormt een ideale uitvalsbasis, niet alleen om de schilderachtige stadjes in de buurt te verkennen, maar ook om te genieten van de pure natuurpracht die deze streek te bieden heeft.

Wie van edelstenen en mineralen houdt, komt hier zeker aan zijn trekken. Niet alleen vind je in het vlakbij gelegen Idar-Oberstein een Edelsteenmuseum en een Mineralenmuseum, maar ook de B&B zelf toont een unieke (en heel ruime) verzameling aan mineralen en edelstenen, door de gastvrouw zelf ‘met de hand’ verzameld.

De vriendelijke ontvangst van de gastvrouw (en ook -heer dat weekend) en hun attente ‘tips voor trips’ zijn twee enorme pluspunten. Om nog te zwijgen over het royale ontbijt en de gastvrije manier waarop tuin, terras en veranda gedeeld werden.

Een pareltje om tot rust te komen in een schitterende omgeving. Hier komen we zeker nog!

Wim & Daisy (augustus 2016)

Een ruime, gezellige kamer in een schitterend huisje! Je wordt door de gastvrouw hartelijk ontvangen en ze schotelt je elke morgen een zalig, uitgebreid ontbijt voor. Een ideale plek voor wie absolute rust zoekt. Tegelijkertijd zijn er vlakbij en iets verder weg prachtige stadjes om te bezoeken. Hier willen wij zeker terugkomen!

Geert & Krista (juli 2016)

In maart hadden wij het genoegen om de eerste gasten te zijn in B&B Steinruhe in Gerach. De laatste puntjes moesten toen nog op de i gezet worden. Maar ondanks dat ontbrak het ons aan niets.

Het appartement is erg ruim voor een B&B, maar heeft een knusse sfeer, door de houten afwerking. De badkamer en keuken zijn uiteraard ook helemaal nieuw. Dit zorgt voor een luxe gevoel. We hebben genoten van de douche, geen gedoe met koud en warm water of een lage waterdruk, gewoon perfect!

Naast de kamer waarin wij mochten verblijven, waren er nog een aantal ruimtes die in de toekomst in gebruik worden genomen, zoals nog een slaapkamer met douche en keuken, en een eetzaal. We komen dan ook graag nog een keer terug om het eindresultaat te ervaren.

De gastvrouw is vriendelijk en stond letterlijk dag en nacht voor ons klaar. ’s Ochtends zorgde ze voor een uitgebreid ontbijt, met verse broodjes, waarmee we de dag goed konden beginnen. In de buurt is namelijk genoeg te doen. In Idar-Oberstein, slechts een kwartiertje rijden, kun je je de hele dag vermaken, zeker als je geïnteresseerd bent in edelstenen, want daar zijn er genoeg van in dit mooie stadje.

We hebben erg genoten van de warme sfeer in het appartement en de goede zorgen van gastvrouw Katrien. Voor een eerste keer was het zeker veelbelovend!

Louis & Joline (maart 2016)